Shimbukan kendokids

Shimbukan Skellefteå Budoklubb grundades 1991 och är nu en av Sveriges mest meriterade kampsportsklubbar.

 

Utöver den vanliga träningen har vi valt att hålla speciella barngrupper, kendokids, främst avsedda för barn i åldrarna 6 till 13 år.

 

Med fokus på lekande lärande och med utbildade tränare lär vi barnen ansvarsfull svärdskonst samtidigt som vi stärker deras självförtroende och bygger koordinationsförmåga, kondition och styrka.

 

Träna för 100:-/månad

Vi har nu gått över till månadsvis betalning (autogiro) av medlems- och träningsavgift. Förändringen sker främst för att vi ska slippa tjata i början på varje termin - men även för att det ska bli enklare för de som vill börja träna mitt i en termin. Vi hoppas detta ska underlätta för alla.

Mer information om betalning

 

Kendo

Kendo är japansk fäktning (utvecklad av samurajerna under 1700-talet). Utövarna, "kendokas", skyddas av rustning och kan gå för fullt utan att riskera att skada sig själv eller sin motståndare.

Kendo är en helt jämlik kampsport där tjejer och killar tränar och tävlar med/mot varandra på lika villkor.

 

Denna hemsida

Under adressen www.kendokids.se samlar vi bilder och artiklar om våra kendokids-arrangemang. Här hittar du även träningstider och kontaktinformation mm. Använd navigeringsmenyerna i rubrikraden och länkarna till höger för att se dig omkring bland det vi hittills lagt upp (mer kommer snart).